Welcome to our websites!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    Meifule Precision Bearing

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd. diadegake ing taun 2005, lan khusus ngasilake bantalan bal alur jero, bantalan bantal lan bantalan rol taper.Uga bisa nggawe bantalan khusus miturut gambar panuku utawa sampel.Pabrik saiki dumunung ing zona industri bantalan kutha WEISENGZHAI ing kutha Guantao HEBEI.Wilayah industri kabeh nutupi 80000 meter persegi lan duwe rantai produksi bantalan lengkap, sing bisa ngirit biaya produksi lan mbantu tumindak sing trep.

PAWARTA

new

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Adhedhasar teknik produksi lan pengalaman nggawe bantalan bal alur jero, pabrik wiwit ngasilake bantalan bantal ing taun 2010.

world book day

dina buku donya

Dina Buku Sedunia bakal teka tanggal 23 April. Sanajan kegiatan maca offline ing taun sadurunge ...
Factory expansion

Ekspansi pabrik

Taun iki, perusahaan kita bakal luwih nggedhekake skala.Kanthi tuku 20 mesin bubut lan tambahan ...