Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    Meifule Precision Bearing

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, lan khusus ngasilake bantalan bola alur jero, blok bantal lan bantalan rol tirus. Uga bisa nggawe bantalan khusus miturut gambar utawa sampel panuku. Pabrik saiki dununge ana ing zona industri bantalan kutha WEISENGZHAI ing kutha Guantao HEBEI. Zona industri kabeh nutupi 80000 meter persegi lan duwe rantai produksi bantalan lengkap, sing bisa ngirit biaya produksi lan mbantu tumindak trep.

PAWARTA

new

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Adhedhasar teknik produksi lan pengalaman nggawe bantalan bola alur jero, pabrik kasebut wiwit ngasilake blok bantal ing taun 2010.

New starting point and new journey for Meflle Bearings in 2020
2020 minangka taun sing masarakat bakal kejiret. Virus makutha anyar wis nyapu jagad iki, lan ...
Roller Bearings

Bantalan Roller

Kajaba iku dibangun minangka bantalan bola, bantalan rol duwe kontak garis tinimbang ...