Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Guantao bangga duwe manufaktur co., Ltd.

(LINQING MEIFULE PRECISION BEARING CO., LTD) didegake ing taun 2005, lan khusus ngasilake bantalan bola alur jero, blok bantal lan bantalan roller taper. Uga bisa nggawe bantalan khusus miturut gambar utawa sampel panuku. Pabrik saiki dununge ana ing zona industri bantalan. Zona industri kabeh nutupi 80000 meter persegi lan duwe rantai produksi bantalan lengkap, sing bisa ngirit biaya produksi lan mbantu tumindak trep.

Pabrik kasebut wiwit ngekspor langsung saka 2015 lan mbangun perusahaan ekspor (XIAMEN PRIDE BEARINGS CO., LTD) kanggo nggawe layanan paling laris. Klompok penjualan duwe staf sing duwe pengalaman lan aturan ekonomi sing apik ing kutha Xiamen. Banjur nggawe chain sampurna saka tumindak produksi, adol lan sawise adol.

MEIFULE PRECISION BEARING

Adhedhasar teknik produksi lan pengalaman nggawe bantalan bola alur jero, pabrik kasebut wiwit ngasilake blok bantal ing taun 2010. Saka bahan besi lan baja mentah menyang omah cor lan bantalan rampung, kita mutusake proses produksi lan inspeksi sing ketat nganti tetep ing gudang sadurunge kiriman Banjur priksa manawa bisa mlaku maneh kanggo pangguna pungkasan. Lan kabeh wong sing adol kudu duwe ilmu profesional kanggo bantalan lan lapangan mekanik, mula bisa menehi saran sing apik kanggo sing tuku lan regane paling murah.

Produk utamane kaya ing ngisor iki

Kita seneng banget karo pengalaman lan maju ing taun-taun iki lan saiki dadi luwih profesional ing prilaku. 

1. Bantalan unit UC, UK, SA, SB, kanggo 200 lan 300 seri
2. Pabrik wesi cor P, F, FL, T, FA, FB, FC, HA lan sapanunggalane
3. Bantalan bal alur jero (ukuran cilik lan ukuran tengah) inci utawa metrik
4. Bantalan rol ing seri inci lan metrik (kualitas ing ndhuwur P0 - kelas P6)

Adhedhasar kapercayan lan integritas, njaga kualitas dadi kawicaksanan bisnis kita.
Kita bakal njaga lan nggedhekake pasar kanthi kualitas, rega lan layanan paling apik. Kita pengin luwih akeh lan nambah akeh ing lapangan bantalan.
Sugeng rawuh kabeh para pembeli sing dihargai terus kerjasama sing dipercaya karo kita.