Welcome to our websites!

Babagan awake dhewe

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Guantao pride bearing manufacturing co., Ltd.

(LINQING MEIFULE PRECISION BEARING CO., LTD) diadegake ing taun 2005, lan khusus ngasilake bantalan bal alur jero, bantalan bantal lan bantalan rol taper.Uga bisa nggawe bantalan khusus miturut gambar panuku utawa sampel.Pabrik saiki dumunung ing zona industri bantalan saka.Wilayah industri kabeh nutupi 80000 meter persegi lan duwe rantai produksi bantalan lengkap, sing bisa ngirit biaya produksi lan mbantu tumindak sing trep.

Pabrik wiwit ngekspor langsung saka 2015 lan mbangun perusahaan ekspor (XIAMEN PRIDE BEARINGS CO., LTD) kanggo nggawe layanan sing paling apik kanggo dodolan.Klompok dodolan duwe staf sing berpengalaman lan aturan ekonomi sing apik ing kutha Xiamen.Banjur nggawe chain sampurna saka produksi, sale lan sawise sale tumindak.

MEIFULE PRECISION BEARING

Adhedhasar Technic produksi lan pengalaman nggawe bantalan werni alur jero, pabrik wiwiti gawé pemblokiran bantal ing 2010. Saka wesi mentahan lan materi baja kanggo omah casted lan bantalan rampung, kita mrentah produksi ketat lan proses pengawasan nganti tetep gudang sadurunge. kiriman.Banjur dadi manawa kanggo mlaku marem kanggo pangguna pungkasan.Lan kabeh wong dodolan kita kudu duwe kawruh profesional kanggo bantalan lan lapangan mekanik, banjur bisa menehi saran sing apik kanggo panuku lan biaya paling murah.

Produk kita utamane kaya ing ngisor iki

We cherished kabeh pengalaman lan maju tansah taun iki lan saiki dadi luwih profesional ing prewangan baris.

1. Unit bantalan UC, UK, SA, SB, kanggo 200 lan 300 seri
2. Perumahan wesi P, F, FL, T, FA, FB, FC, HA lan liya-liyane
3. Jero alur werni prewangan (ukuran cilik lan ukuran tengah) ing inch utawa metrik
4. Bantalan rol taper ing seri inci lan metrik (kualitas ndhuwur kelas P0 - P6)

Adhedhasar kredibilitas lan integritas, njaga kualitas minangka kabijakan bisnis kita.
Kita bakal njaga lan nggedhekake pasar kanthi kualitas, rega lan layanan sing paling apik.We would like heading liyane lan akeh liyane lan liyane ing lapangan prewangan.
Sincerely welcome kabeh panuku cherished tetep kerjasama dipercaya karo kita.