Welcome to our websites!

Hubungi Kita

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

alamat

Kutha Yandian Kutha Linqing Provinsi Shandong

Telpon

0086-15506671222
0086-15864942555

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita