Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • New starting point and new journey for Meflle Bearings in 2020

    Titik wiwitan anyar lan lelungan anyar kanggo Meflle Bearings ing taun 2020

    2020 minangka taun sing masarakat bakal kejiret. Virus makutha anyar nyerang jagad iki, lan masarakat ing saindenging jagad kasaput rasa wedi, kekurangan pasokan, lan nambah pengangguran ing macem-macem negara. Ing kahanan lingkungan sing ala iki, para pimpinan Yandian T ...
    Waca liyane
  • Roller Bearings

    Bantalan Roller

    Kajaba iku dibangun minangka bantalan bola, bantalan rol duwe kontak garis tinimbang kontak titik, supaya kapasitas luwih gedhe lan resistensi kejut sing luwih dhuwur. Rol kasebut duwe macem-macem bentuk, yaiku silinder, bola, tapered, lan jarum. Bantalan roller silinder ngatur o ...
    Waca liyane
  • Ball Bearings

    Bantalan Bola

    Bantalan bal khas kasusun saka balapan njero lan njaba, pirang-pirang unsur bola sing dipisahake karo operator, lan asring, tameng lan / utawa segel sing dirancang kanggo njaga kotoran lan grease. Nalika dipasang, balapan njero asring dipencet poros lan balapan njaba dianakake ing omah. ...
    Waca liyane