Welcome to our websites!

Kabar

  • The foreign trade business training meeting was successfully held

    Rapat pelatihan bisnis perdagangan manca kasil dianakake

    Departemen Perdagangan lan Promosi Investasi Zona Pengembangan Liaocheng wis ngetrapake macem-macem pengaturan kerja panitia Partai kotamadya Liaocheng lan pamrentah kotamadya Liaocheng, lan fokus ing tujuan lan tugas "ngupaya dadi kelas siji lan ...
    Waca liyane
  • Mother’s Day

    Dina Ibu

    8 Mei iku dina ibu.Perusahaan kita ngajak ibu-ibu karyawan kanggo rawuh ing pesta bebarengan;Ing donya iki, sing paling angel ditinggalake yaiku rasa tresna marang kulawarga.Bab sing paling ora bisa dilalekake nanging ora bisa dilalekake ing katresnan kulawarga yaiku katresnan ibu.Anak tansah tresna marang ibune.Dea...
    Waca liyane
  • world book day

    dina buku donya

    Dina Buku Sedunia bakal teka ing tanggal 23 April. Sanajan kegiatan maca offline ing taun-taun sadurunge wis digantung amarga kena pengaruh epidemi, wong bisa ketemu wong ing awan.Bubar, perusahaan kita ngluncurake seri kegiatan maca online kanggo nggawa wewangian buku menyang mi...
    Waca liyane
  • Factory expansion

    Ekspansi pabrik

    Taun iki, perusahaan kita bakal luwih nggedhekake skala.Kanthi tuku 20 mesin bubut lan tambahan 30 mu bangunan pabrik, kita wis nambah lan nggedhekake ukuran produksi lan output bantalan bantalan bantal.Pabrik anyar perusahaan dipérang dadi rong lantai.Lantai siji yaiku t...
    Waca liyane
  • Strive to be a high-quality pillow block bearing supplier

    Usaha dadi pemasok bantalan bantalan bantalan berkualitas tinggi

    Ing April, perusahaan kita nggawe VR omni-directional shooting kanggo panorama perusahaan kita.Nggawe perencanaan terpadu kanggo bengkel pabrik, dalan pabrik, tembok budaya perusahaan lan seragam buruh.Cocog warna lan skema sing luwih apik.Kanggo nggawe bantalan bantalan bantal karo pabrik kursi ...
    Waca liyane
  • Tomb-Sweeping Day

    Dina Nyapu Makam

    Ing tanggal 02 April cuaca cerah lan angin sepoi-sepoi.Perusahaan kita ngatur staf kanggo menehi penghormatan marang papat martir revolusioner ing makam para martir revolusioner Ing wiwitan kegiatan, minangka pabrik bantalan bantal, pabrik bantalan bantal, bantalan bantalan bantal, bantalan bantalan bantal ...
    Waca liyane
  • Donate epidemic prevention materials with love

    Sumbangan bahan pencegahan epidemi kanthi katresnan

    Bubar iki, kahanan nyegah lan ngontrol epidemi wis mengaruhi atine masarakat ing saindenging negara.Kanggo luwih mesthekake pencegahan lan kontrol epidemi garis ngarep lan bahan urip, tanggal 24 Maret, perusahaan kita nyumbang 4 kothak topeng, 30 kothak 84 disinfektan, 20 bo...
    Waca liyane
  • Pakistan, Kenya Bearing exhibition online

    Pakistan, Kenya Bearing pameran online

    Ing 14:00 tanggal 21 Maret 2022, wektu Beijing, perusahaan kita melu pameran Khusus online Pakistan lan Kenya Bearings, sing dianakake dening Liaocheng Biro Perdagangan lan Promosi Investasi lan Biro Pajak Liaocheng saka Administrasi Negara Pajak.Pakistan Everest Cross-b...
    Waca liyane
  • World Consumer Rights Day

    Dina Hak Konsumen Sedunia

    15 Maret minangka dina hak konsumen internasional kaping 40, babagan tema "promosikake keadilan konsumsi", perusahaan saya liwat macem-macem formulir kanggo nuntun konsumsi ilmiah lan rasional, kesadaran hak, minangka sisipan produsen bantalan bantal, kita uga janji. kanggo o...
    Waca liyane
  • Tax Symposium of pillow block bearing Enterprises

    Simposium Pajak perusahaan bantalan bantalan

    Dina iki, perusahaan kita melu rapat diskusi antarane perusahaan bantalan Linqing lan biro pajak.Rapat kasebut dianakake siji-sijine miturut perusahaan bantalan, bantalan bantalan bantal, bantalan roller tapered lan perusahaan sing duwe kursi.Rapat kasebut mbahas babagan pengembalian pajak ...
    Waca liyane
  • Celebrate International Women’s Day

    Mengeti Hari Wanita Internasional

    Musim semi padhang lan padhang, lan ing wektu sing tepat kanggo ngumpulake kekuwatan wanita.Dina iki tanggal 112 "8 Maret" Dina Wanita Internasional.Kanggo nggawe atmosfer festival sing kuwat, menehi inspirasi kanggo karyawan wanita supaya ngadeg ing postingan dhewe lan nuduhake t...
    Waca liyane
  • Company team building

    Bangunan tim perusahaan

    Saiki cuaca saya anget, perusahaan ngatur karyawan kanggo lelungan.Tujuan trip iki yaiku jagad jero banyu Quancheng.Tujuan konstruksi tim perusahaan yaiku kanggo ningkatake ijol-ijolan budaya internal karyawan perusahaan, ningkatake kemampuan ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3