Sugeng rawuh ing situs web!

UCP205F

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

  Ukuran UC BEARING (mm) BLOK (omah) Ukuran (mm)  
MODEL ring lnner Dering njaba dhuwure ring lnner jembaré dawane dhuwure Jarak bolongan bobote Kg
UCP205F 25 52 34.1 39.3 139.2 71 105 0,79

Revolusi saben menit
watesan 10000 rev
Jaminan Rev. 2000

nilai grading Z3V2

Kelas aksesoris
Lemak LOW-20 Dhuwur + 250
Bal G8
Materi Gcr15
Kandang Lenient
Blokir bahan bakar HT200
Dering segel F jinis kontak, anti debu, anti banyu
factory1
factory2
factory3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita