Welcome to our websites!

UCP210F

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

  Ukuran BEARING UC (mm) BLOCK (housing)Ukuran (mm)  
MODEL ring ring njaba dhuwur ring ambane dawa dhuwur Jarak bolongan bobot Kg
UCP210F 50 90 51.6 61.3 205 113 158 2.7

Revolusi saben menit
watesan 8000 rev
Garansi 1600 rev

bearing grading Z3V2

Kelas aksesoris
Lemak RENDAH-20 Dhuwur+250
bal G8
Bahan Gcr15
kandhang Lenten
Blok natural HT200
Ring segel F Tipe kontak, tahan debu, anti banyu
factory1
factory2
factory3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita