Welcome to our websites!

Ekspansi pabrik

Taun iki, perusahaan kita bakal luwih nggedhekake skala.Kanthi tuku 20 mesin bubut lan tambahan 30 mu bangunan pabrik, kita wis nambah lan nggedhekake ukuran produksi lan output bantalan bantalan bantal.Pabrik anyar perusahaan dipérang dadi rong lantai.Lantai siji minangka gudang kanggo nyimpen aksesoris produk lan bahan mentah, lan lantai kaping loro yaiku bengkel produksi lan kantor.Tambah pabrik lan bengkel anyar wis ningkatake kualitas lan kapasitas produksi bantalan bantalan bantalan perusahaan.Minangka Produsèn lan Supplier kualitas dhuwur bantal pemblokiran prewangan ing China, kita bakal duwe kapercayan lan kemampuan kanggo nggawe perusahaan kanggo tingkat sing luwih dhuwur. Supaya kanggo ngirim produk ing proses pas wektune lan efisien lan nyukupi kabutuhan pelanggan.Kanggo luwih nambah perusahaan kita.

Factory expansion1 Factory expansion2 Factory expansion3 Factory expansion4 Factory expansion5 Factory expansion6


Wektu kirim: Apr-14-2022