Welcome to our websites!

Titik wiwitan lan perjalanan anyar kanggo Meflle Bearing ing 2020

12020 minangka taun nalika wong bakal kejiret.Virus makutha anyar wis nyabrang jagad iki, lan wong-wong ing saindenging jagad padha wedi, kekurangan pasokan, lan nambah pengangguran ing macem-macem negara.Ing kahanan lingkungan sing ala iki, pimpinan Yandian Town aktif koordinasi karo departemen perpajakan saka macem-macem pemerintah kanggo aktif kerja sama karo perusahaan lan ngoptimalake macem-macem prosedur bisnis perusahaan.Ing tanggal 8 Mei 2020, kanthi promosi aktif para pimpinan ing kabeh level, perusahaan kita Pemerintah Kota Yandian disaksikan dening Sekretaris Komite Partai Kota Linqing, Sekretaris Pertama Kota Yandian lan pimpinan Biro Pajak lan nandatangani kerjasama strategis. perjanjian karo Hongyuan Trading Service Co., Ltd.

Pabrik anyar ing taman industri sing dituku dening perusahaan kita bakal rampung lan digunakake, tegese perusahaan kita wis nambah area 3800 meter persegi area pabrik produksi bantalan.Dikarepake bakal digunakake sadurunge 30 Oktober 2020. Ing wektu kasebut, perusahaan kita bakal nambah 40 set peralatan pangolahan penggilingan bantalan, 20 set peralatan pangolahan bearing bearing, lan 10 jalur produksi otomatis kanggo instalasi bantalan otomatis lan jalur perakitan. .50 proyek anyar digawe.Kapasitas produksi taunan samesthine dadi 5 yuta set bantalan bantalan bantal, lan revenue dodolan yaiku 60 yuta yuan.


Wektu kirim: Sep-23-2020