Sugeng rawuh ing situs web!

Titik wiwitan anyar lan lelungan anyar kanggo Meflle Bearings ing taun 2020

12020 minangka taun sing masarakat bakal kejiret. Virus makutha anyar nyerang jagad iki, lan masarakat ing saindenging jagad kasaput rasa wedi, kekurangan pasokan, lan nambah pengangguran ing macem-macem negara. Ing kahanan lingkungan sing ala iki, para pimpinan Kota Yandian aktif berkoordinasi karo departemen perpajakan saka macem-macem pamrentah kanggo kerja sama aktif karo perusahaan kasebut lan ngoptimalake macem-macem prosedur bisnis perusahaan. Tanggal 8 Mei 2020, kanthi promosi aktif para pimpinan ing kabeh tingkatan, perusahaan kami Pamaréntah Kota Yandian disaksekake karo Sekretaris Panitia Partai Kota Linqing, Sekretaris Pertama Kota Yandian lan pimpinan Biro Perpajakan lan mlebu kerjasama strategis perjanjian karo Hongyuan Trading Service Co., Ltd.

Pabrik anyar ing taman industri sing dituku dening perusahaan kita bakal rampung lan digunakake, tegese perusahaan kita wis nambah wiyar area pabrik produksi bantalan 3800 meter persegi. Diarepake supaya bisa digunakake sadurunge 30 Oktober 2020. Nalika semana, perusahaan kami bakal nambah 40 set peralatan pemrosesan grinding, 20 set peralatan pemrosesan bantalan, lan 10 lini produksi otomatis kanggo instalasi bantalan otomatis lan jalur perakitan . 50 proyek anyar digawe. Kapasitas produksi tahunan dikarepake 5 juta set bantalan blok bantal, lan penghasilan penjualan 60 juta yuan.


Wektu kiriman: Sep-23-2020