Sugeng rawuh ing situs web!

Bantalan Roller

Kajaba iku dibangun minangka bantalan bola, bantalan rol duwe kontak garis tinimbang kontak titik, supaya kapasitas luwih gedhe lan resistensi kejut sing luwih dhuwur. Rol kasebut duwe macem-macem bentuk, yaiku silinder, bola, tapered, lan jarum. Bantalan rol silinder mung ngatur beban tikaman winates. Bantalan rol bulat bisa ngemot misalignment lan dorongan liyane, lan, yen tikel kaping pindho, dorong ing arah endi wae. Bantalan rol tapered bisa ngatur beban tikaman sing signifikan. Bantalan jarum, macem-macem bantalan rol silinder, bisa ngatasi beban radial sing dhuwur kanggo ukurane, lan bisa digawe minangka bantalan dorong jarum.

Bantalan rol kasedhiya amarga desain lengkap lan bantalan jarum meh padha karo gaya iki. Bantalan jarum utamane efektif kanthi gerakan timbal balik, nanging gesekan bakal luwih dhuwur amarga rubbing roller-lawan-roller.

Nalika nggunakake bantalan rol silinder ing poros kanthi misalignment sudut, luwih becik nggunakake loro bantalan rol cendhak saka mburi tinimbang siji bantalan rol dawa.

Milih Bal utawa Bantalan Rol
Minangka aturan umum, bantalan bal digunakake kanthi kecepatan sing luwih dhuwur lan beban sing luwih entheng tinimbang bantalan rol. Bantalan rol duwe performa luwih apik nalika kejut lan pengaruh.

Bantalan bola biasane didol minangka rakitan lan diganti dadi satuan. Bantalan rol bisa asring dibongkar lan operator roller lan roller, utawa balapan njaba utawa batin, diganti kanthi individu. Mobil roda mburi bisa nggunakake pengaturan roda ing ngarep. Kauntungan saka desain iki yaiku balapan bisa dicocogake ing poros lan dadi omah kanggo nggawe rapat permanen tanpa bakal ngrusak kerusakan dhewe.

Bantalan werni jajar tunggal wis distandardisasi lan bisa digunakake kanthi ganti ing antarane pabrikan. Bantalan rol ora distandardisasi kanthi formal dadi spesialis kudu konsultasi karo katalog pabrikan kanggo milih sing cocog kanggo aplikasi kasebut.

Bantalan elemen bergulir diprodhuksi kanthi reresik internal. Sembarang kesalahan sing nyuda bola ora ana ing posisi lan ngilangi reresik internal iki ora kena pengaruh banget tumrap urip prewangan kasebut. Bantalan rol luwih sensitif marang misalignment sudut. Contone, bantalan bal sing mlaku kanthi kacepetan moderat kanthi pas bisa uga bisa sukses kanthi misalignment sudut nganti 0,002 nganti 0,004 ing ./in. ing antarane bantalan lan poros. Bantalan rol silinder, yen dibandhingake, bisa uga ana masalah yen kesalahan luwih saka 0,001 ing ./in. Pabrikan umume bakal nyedhiyakake kisaran misalignment sudhut kanggo bantalan masing-masing.


Wektu kiriman: Sep-01-2020