Welcome to our websites!

Roller Bearing

Kajaba iku dibangun minangka bantalan werni, bantalan roller duwe kontak garis tinimbang kontak titik, mbisakake kapasitas sing luwih gedhe lan resistensi kejut sing luwih dhuwur.Rol kasebut ana pirang-pirang wujud, yaiku, silinder, bunder, tapered, lan jarum.Bantalan rol silinder mung ngatur beban dorong sing winates.Bantalan rol bunder bisa nampung misalignment lan luwih nyurung, lan, nalika dilipat, didorong ing salah siji arah.Bantalan rol tapered bisa ngatur beban dorong sing signifikan.Bantalan jarum, varian bantalan rol silinder, bisa nangani beban radial sing dhuwur kanggo ukurane, lan bisa digawe minangka bantalan dorong roller jarum.

Bantalan rol kasedhiya minangka desain lengkap lan bantalan jarum meh mesthi dadi gaya iki.Bantalan jarum utamane efektif kanthi gerakan bolak-balik, nanging gesekan bakal luwih dhuwur amarga rubbing roller-anti-roller.

Nalika nggunakake bantalan roller bentuke silinder ing shafts karo misalignment sudut, iku disenengi kanggo nggunakake loro bantalan roller cendhak bali-kanggo-bali tinimbang siji bantalan roller dawa.

Milih Ball utawa Roller Bearing
Minangka aturan umum, bantalan bal digunakake ing kecepatan sing luwih dhuwur lan beban sing luwih entheng tinimbang bantalan rol.Bantalan rol nindakake luwih apik ing kejut lan beban impact.

Bantalan bal biasane didol minangka rakitan lan mung diganti minangka unit.Bantalan rol asring bisa dibongkar lan operator roller lan roller, utawa balapan njaba utawa njero, diganti kanthi individu.Mobil mburi-wheel-drive nggunakake aransemen kuwi kanggo gembong ngarep.Kauntungan saka desain iki yaiku balapan bisa nyusut pas menyang shafts lan menyang omah kanggo nggawe rakitan permanen tanpa ngrusak rol dhewe.

Bantalan bal siji-baris wis standar lan bisa digunakake ing antarane manufaktur.Bantalan rol kurang distandarisasi kanthi resmi dadi penentu kudu takon karo katalog pabrikan kanggo milih sing cocog kanggo aplikasi kasebut.

Bantalan unsur gulung digawe kanthi jumlah reresik internal tartamtu.Sembarang misalignment sing mung nudges werni metu saka posisi lan mbusak reresik internal iki ora duwe pengaruh akeh ing gesang prewangan.Bantalan rol luwih sensitif marang misalignment sudut.Contone, bantalan bal sing mlaku kanthi kacepetan moderat kanthi pas sing cukup longgar bisa uga bisa digunakake kanthi misalignment sudut nganti 0,002 nganti 0,004 in./in.antarane bantalan lan poros.Bantalan roller silinder, dibandhingake, bisa uga ana masalah yen misalignment ngluwihi 0,001 in./in.Produsen umume bakal nyedhiyakake kisaran misalignment sudut sing bisa ditampa kanggo bantalan individu.


Wektu kirim: Sep-01-2020