Welcome to our websites!

dina buku donya

1

Dina Buku Sedunia bakal teka ing tanggal 23 April. Sanajan kegiatan maca offline ing taun-taun sadurunge wis digantung amarga kena pengaruh epidemi, wong bisa ketemu wong ing awan.Bubar, perusahaan kita ngluncurake serangkaian kegiatan maca online kanggo nggawa wewangian buku menyang jutaan rumah tangga.We njupuk pemblokiran bantal wirausaha prewangan, nuduhake plans maca online, nuduhake buku, buku moistens atine, maca kanggo ningkataké dawa.Maca buku ngidini sampeyan rembugan karo wong sing dikasihi ora mung kayu bakar, beras, lenga, uyah, jahe, cuka lan teh, nanging uga kecapi, catur, lukisan, puisi lan kembang.Kita bisa ngrembug teknologi bantalan bantalan bantal bebarengan karo kolega.Rembugan pengalaman dodolan.Muga-muga kita bisa maju bareng-bareng lan bisa bebarengan nguri-uri budaya


Wektu kirim: Apr-21-2022